Het delen van onze kennis, vergroot onze kennis Team Cum Laude

‘Bij Cum Laude draait het om u’

Bij Cum Laude draait het om mensen. Om u als patiënt en om onze mondzorgprofessionals die ervoor zorgen dat u in goede handen bent. Daarom investeren wij niet alleen in onze persoonlijke relatie met u, maar ook in kennis, vakmanschap en specialisaties. De tandartsen, orthodontisten, kaakchirurgen en hun teams die mondzorg aan u verlenen, zijn met hart en ziel met hun vak bezig. Iedere dag weer.

Het delen van kennis, vergroot onze kennis

Nieuwe ontwikkelingen binnen de mondzorg volgen we nauwgezet. Vanuit onze ervaring en expertise leveren we er ook een actieve bijdrage aan. Het delen van onze kennis, vergroot onze kennis. Zo bent u ervan verzekerd dat wij voorop lopen bij nieuwe ontwikkelingen en dat we gebruikmaken van de beste behandelmethoden en producten.

Kwaliteit in én om de stoel

We durven te stellen dat de kwaliteit die door onze behandelende stafmedewerkers en ons ondersteunend personeel wordt geleverd van een onvergelijkbaar hoog niveau is. Niet voor niets bestaat onze clientèle onder andere uit vooraanstaande politici, succesvolle zakenmensen, sporters, zangers en acteurs. Maar er nemen ook zo’n 250 collega-tandartsen, medisch specialisten en tandtechnici graag plaats in onze stoelen. We laten niets aan het toeval over.

Maak kennis met ons team

Wij stellen ons graag kort aan u voor, om u binnenkort persoonlijk te leren kennen

 

Universiteit Utrecht, in 1983 cum laude doctoraal geneeskunde en summa cum laude geslaagd voor het tandartsexamen. Winnaar prijs van de Universiteit Utrecht vanwege uitzonderlijke studieprestaties. Zeer ervaren tandarts met als specialisatie kroon- en brugwerk en suprastructuren op implantaten. Heeft zich vanuit de traditionele tandheelkunde gespecialiseerd als esthetisch tandarts.

Lees meer...

Universiteit van Amsterdam, in 1984 afgestudeerd aan de faculteit Tandheelkunde. Naast de algemene tandheelkunde heeft zij zich gespecialiseerd in endodontie (wortelkanaalbehandelingen). In nauwe samenwerking met het Academisch Tandheelkundig Centrum Amsterdam (ACTA) worden ook op verwijzing de moeilijkste gevallen behandeld. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het restaureren van fronttanden met behulp van composietvullingen op esthetisch verantwoorde wijze.

Lees meer...

Chantal is onze preventie en plus-assistente. Naast het assisteren aan de stoel kan en mag Chantal ook kleine zelfstandige verrichtingen uitvoering in samenwerking en in opdracht van de tandarts. Ze heeft zich daarnaast de laatste jaren ook toegelegd op de implantologie en de orthodontie.

Lees meer...

Universiteit van Amsterdam, in 2003 afgestudeerd aan de faculteit Tandheelkunde. Naast de algemene tandheelkunde heeft Maarten zich gespecialiseerd in de allernieuwste bleektechnieken, zowel in- als uitwendig. Hij maakt veelvuldig gebruik van de zoomtechniek en het Brite Smile®-procédé. Ook toonde hij al diverse malen zijn expertise op uitnodiging van diverse televisieprogramma’s.

Lees meer...

Radboudumc, in 2009 afgestudeerd aan de faculteit Tandheelkunde. Is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen. Heeft zich gespecialiseerd in kroon- en brugwerk en restauratieve tandheelkunde.

Lees meer...

Tandarts afgestudeerd in Argentinië in 2006, met een master Orthodontie. Het is zijn passie om in een natuurlijk dentitie een prachtige lach tevoorschijn te toveren bij zowel jong als oud.

Lees meer...

Ervaren kaakchirurg/implantoloog.

Lees meer...

Radboud Universiteit, cum laude geslaagd. Ervaren mondhygiëniste en daarnaast gespecialiseerd in conserverende tandheelkunde voor volwassenen. Verder heeft zij zich ook gespecialiseerd in de orthodontie.

Lees meer...

Ervaren mondhygiëniste die afgestudeerd is in 2018 aan de Hogeschool v Utrecht. Zij heeft zich gespecialiseerd in de uitgebreide parodontitis problemen.

Lees meer...

Mondhygiënist afgestudeerd in 1998 aan het Radboudumc in Nijmegen.

Lees meer...

Myofunctionele therapie en logopedie.

Lees meer...

Als onze Praktijkmanager is Miranda verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering. Voor alle financiële vragen kan je bij haar terecht.

Lees meer...

Ervaren preventie-assistente en ortho-assistente die u altijd vriendelijk te woord staat en begeleidt gedurende het gehele proces, van intake tot nazorg. Jill heeft zich de laatste jaren vooral ontwikkeld in orthodontische behandelingen.

Lees meer...

Ervaren preventie-assistente die u altijd vriendelijk te woord staat en begeleidt gedurende het gehele proces, van intake tot nazorg.
Naast het assisteren aan de stoel en preventie assistente hoort Sidney ook bij het implantologie team.

Lees meer...

Ervaren preventie-assistente die u altijd vriendelijk te woord staat en begeleidt gedurende het gehele proces, van intake tot nazorg.

Lees meer...

Ervaren assistente die u altijd vriendelijk te woord staat en begeleidt gedurende het gehele proces, van intake tot nazorg.

Lees meer...