Esthetische Tandheelkunde

“Het moet natuurlijk niet alleen maar mooi zijn”

Na een uitgebreide intake en zorgvuldige analyse van uw probleem ontwikkelen we samen met u een behandelplan. Geheel op maat natuurlijk, speciaal voor u. En dat zowel vanuit een esthetisch als functioneel oogpunt. Want het moet natuurlijk niet alleen maar mooi zijn.

Of het nu gaat om Algemene Tandheelkunde, Kronen of Brugwerk, Orthodontie, Prothetiek, Implantologie, Endodontie, Parodontologie of Mondhygiëne, we hebben alle disciplines en behandelmogelijkheden in huis. Naast een tandtechnisch laboratorium beschikken we als één van de weinigen ook nog over een eigen tandprothetisch laboratorium. Wat uw probleem ook is we kunnen altijd direct een goede diagnose stellen. Door gebruik te maken van visiquick kunnen we u bovendien direct laten zien hoe uw gebit er na de behandeling uit kan komen te zien. In dit programma (visiquick) hebben wij alle voorkomende gebitsproblemen – voor, tijdens en na behandeling – sinds 1990 op foto vastgelegd en geregistreerd. We kunnen u derhalve altijd direct laten zien hoe wij mogelijkerwijs uw probleem op zouden kunnen lossen.
Vanuit een reguliere tandheelkunde praktijk zijn we uitgegroeid tot een Kliniek voor Esthetische Tandheelkunde. We passen ultra moderne technieken toe die uw optreden in de dagelijkse praktijk mooier en beter maken. Met specialistische porseleintechnieken, facings, inlays, kronen, bruggen, implantaten of orthodontie veranderen wij ieder gebit in een esthetisch verantwoord gebit. Dat bij u past, bij u hoort en laat zijn wie u bent. Zonder ook maar een centje pijn. Want uiteraard zorgen we ervoor dat behandelingen pijnloos gebeuren.
Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Maar de keuze is natuurlijk aan u. Wel willen we u op het hart drukken dat als u wel wilt, maar om wat voor reden dan ook twijfelt, u ons belt. Onze benadering is namelijk anders, onze aanpak uniek. En dat heeft al heel wat twijfelaars het licht laten zien.

Responsive image