voor/na

Schuine, onregelmatige tanden en een smalle boog. Deze worden gecorrigeerd met facing en kronen.

voor/na

Verkleurde voortanden en 1 opgevulde voortand. Deze worden beiden vervangen.

voor/na

onregelmatig aangetast en verkleurd gebit wordt door middel van kronen verbeterd.

voor/na

Oude kronen, te veel tandvlees zichtbaar en de centrale tanden zijn te lang. Ook heeft deze vrouw een te smalle boog en een schuine mediaanlijn. Door middel van kronen en een tandvlees correctie is deze aangepast.

voor/na

Voor Sterk verkleurde tanden.

Na Het resultaat na de bleekbehandeling; stralend witte tanden.

voor/na

Voor Sterk verkleurde tanden.

Na Het resultaat na de bleekbehandeling; stralend witte tanden.

voor/na

Voor Mannelijk patiënt van rond de 60 met diverse carieuze, versleten en afgebroken tanden. Het gebit kenmerkt zich door een erg onregelmatige stand van de tanden. Net zoals dat voor het tandvlees geldt.

Na Een mooie brede opzet van de tanden. Zowel boven als onder. Het tandvlees sluit naadloos aan en geeft het gebit een natuurlijke uitstraling. De kleur van de tanden maken het geheel af.

voor/na

Voor Vrouwelijke patiënt van begin 40 met een (te) smalle bovenboog. De boventanden zijn in verhouding tot de ondertanden relatief klein. De onregelmatige stand van met name de hoektanden maken het gebit onrustig. Verder zijn diverse oude(re) kronen toe aan vervanging.

Na Boven hebben we – naast een bredere boog – de centrale tanden in letterlijke zin een centrale rol gegeven. De tanden zijn verder in een uiterst fraaie relatie naast elkaar gezet, waarbij het tandvlees mooi aansluit. Boven en onder sluiten nu goed en vallen mooi overal elkaar heen. Een schoolvoorbeeld!

voor/na

Voor Vrouwelijke patiënt van tegen de 50 met verschillende overmatige slijtage facetten aan de tanden. Lelijke vullingen en diverse oude kronen. In overleg met deze patiënt is besloten om eerst de bovenkant van het gebit aan te pakken en te behandelen. De onderzijde komt mogelijkerwijs later aan de beurt…

Na De centraal geplaatste boventanden hebben we met behulp van facings mooi breed op kunnen zetten. In lijn met de bestaande stand van de tanden en uiteraard in relatie tot de eigen natuurlijke kleur van de tanden.

voor/na

Voor Vrouwelijke patiënt midden 40 met een onregelmatig gebit. Verschillende slijtage facetten en een te smalle boog. Zowel onder als boven. De vele vullingen kleuren het gebit donker. Tandvleesproblemen geven het gebit een onrustige aanblik.

Na Een mooie rij tanden. Zowel boven als onder. Natuurlijk stralend in een bredere boog dan voorheen. De tanden verhouden zich qua stand en grootte in een perfecte relatie tot elkaar. In de kleur van de tanden onderling is – na bleken – geen enkele afwijking meer waarneembaar.

voor/na

Voor Deze vrouwelijke patiënt heeft een lichte omgekeerde frontbeet en geïrriteerd tandvlees. Ook sluiten de kronen niet goed aan op het tandvlees en is het gebit licht verkleurd.

Na  Na Zowel boven als onder een prachtige rij tanden. Een mooie brede boog met een perfecte aansluiting van het boven- en ondergebit. Het is resultaat is zichtbaar; een stralende witte lach!

voor/na

Voor Man van rond de 50 waarbij de randen van de oude kronen – mede door tandvlees problemen – in het oog springen. Niet echt fraai. Zeker niet in combinatie met de vele slijtage facetten en de onregelmatige lijn van het tandvlees.

Na Een schitterend mooi gebit waarmee weer naar hartelust kan worden gelachen. Let vooral op het tandvlees dat volledig is hersteld en de stand van de tanden in hele mooie lijn volgt.

voor/na

Voor Vrouwelijke patiënt van 40 jaar met spleetjes tussen de tanden en lelijke, maar bovenal versleten oude kronen.

Na In eerste instantie zijn we begonnen met bleken. De spleetjes zijn volledig weg door nieuwe facings toe te passen. In kleur met de eigen bestaande tanden. De oude kronen zijn allemaal vervangen door nieuwe. Het resultaat is een schitterend en natuurlijk mooi gebit.

voor/na

Voor Vrouw van rond de 30 met tandvlees problemen, zowel boven als onder een kleine boog en grote centrale voortanden. De snijtanden daarentegen zijn klein. Derhalve sowieso een onregelmatige stand van de tanden als ook het tandvlees. En ook de structuur van het gebit houdt niet over.

Na De tanden staan in een absoluut mooie verhouding en relatie. De gekozen regelmaat maakt het gebit natuurlijk en elegant. Het tandvlees is perfect aangesloten en in lijn. Bovendien is de transparantie in de bovenlijnen en snijranden bijzonder smaakvol. Wat meer dan perfect bij deze patiënt past.

voor/na

Voor Mannelijke patiënt met opnieuw een omgekeerde frontbeet (boven gebit valt binnen het onder gebit). De bovenkaak van deze patiënt is bovendien ook nog eens bijzonder smal. Verder veel slijtage facetten, tandvlees problemen en verkleuringen.

Na Tanden zijn in een normale frontrelatie teruggebracht met een veel bredere boog dan voorheen. Het gebit sluit mooi en het tandvlees is honderd procent hersteld.

voor/na

Voor De tanden van deze patiënt van rond de 40 zijn allereerst in de juiste stand gezet met behulp van orthodontie (3 weken). Op deze manier zijn de tanden al meer naar elkaar toe gebracht om uiteindelijk in een goede natuurlijke relatie van elkaar te komen. De tanden van deze patiënt stonden voor een deel los, bovendien ontbraken er nogal wat. Mede door het extreem teruggetrokken tandvlees, waardoor de wortels grotendeels bloot zijn komen te liggen. Problemen te over dus…

Na Geen uitdaging is ons te groot. Geen probleem gaan wij uit de weg. Ook hier is het ons gelukt om een mooi en stralend gebit te realiseren. Met een natuurlijke uitstraling en uiteraard weer volledig vastgegroeid in het bot.

voor/na

Voor Mannelijke patiënt van eind 40 met grote spleten tussen de tanden, slecht tandvlees en slijtage. De kleur van de tanden is volledig door rook aangetast. En heeft iedere sprankeling verloren. En ook de conditie van het tandvlees is een zichtbaar probleem.

Na Een fantastisch stralend resultaat. Gezond tandvlees en een mooie brede brug. Kortom, deze patiënt heeft weer een stralende lach.

voor/na

Voor Mannelijke patiënt van rond de 60 met uitermate onregelmatig gebit. Wat ook voor de lijn geldt die het tandvlees volgt. De tanden laten vele slijtage facetten zien, vele hebben oude vullingen en bovendien zijn er veel oude lelijke kronen. De stand van de tanden wordt gekenmerkt door een smalle boog.

Na Het resultaat is een gebit met een mooie brede boog. Natuurlijk ogende en stralende tanden. Mooi in lijn en in perfecte relatie tot elkaar.

voor/na

Voor Vrouwelijke patiënt van rond de 40 met uitermate slecht en ongezond tandvlees. Het gebit wordt aan de bovenzijde gekenmerkt door een smalle boog. De diverse kronen zijn ronduit – in esthetische termen – lelijk en verschillende tanden zijn verkleurd door vullingen. De onder tanden van het gebit staan gedrongen.

Na Een mooie natuurlijk glimlach. Het tandvlees is opnieuw in goede conditie. De tanden zijn nog altijd natuurlijk van vorm met een eveneens natuurlijke kleur. De kronen zijn vervangen door nieuwe en kwalitatief hoogwaardige kronen. Het probleem van de smalle boog boven en de gedrongen stand van de ondertanden is vervangen door de in een nieuwe relatie tot elkaar te zetten.

voor/na

Mannelijke patiënt, midden 30, met een zogenaamde omgekeerde frontbeet. Carieuze tanden met diverse slijtage facetten en onregelmatige stand.

Na Front relatie is volledig hersteld en de tanden staan weer in een natuurlijke relatie tot elkaar.

voor/na

Voor Vrouwelijke patiënt van rond de dertig met een carieus, onregelmatig en ongelijk gebit met tandvlees problemen. Los van het tandvleesprobleem dient het ongelijke niveau van het tandvlees gecorrigeerd te worden.

Na Het tandvlees is weer gezond en mooi aangesloten. Zoals het hoort op het juiste niveau, in verhouding en in lijn met de regelmaat van de tanden. De tanden zijn bovendien weer natuurlijk mooi. Van kleur en qua uitstraling.

voor/na

Voor Mannelijke patiënt van rond de 60 met een diepe beet en extreem smalle boog. Slijtage van- en spleetjes tussen de tanden. Carieuze vullingen en problemen met het tandvlees.

Na Het resultaat spreekt voor zich. Een schitterende brede boog met mooie frisse rij tanden. De onder en bovenkaak sluiten weer natuurlijk en goed. Het tandvlees sluit goed aan en is weer in perfecte conditie. De tanden hebben naast een natuurlijke vorm ook een natuurlijk kleur gekregen.